Tänder

Igår tänkte jag, vad kan stoppa mig nu?
Jag kände mig verkligen glad, det var soligt ute, jag såg vad mycket snö som smällt, jag tänkte på alla mina underbara vänner (ta åt er, jag älskar er). Så jag kände mig alldeles lycklig.
Men jag har kommit på vad som kan stoppa mig.. Mina visdomständer kom på att de ville förstöra allting, Tandjävlar. De växer upp nu.. Och det gör ont så jag kan inte beskriva.. Jag har ont i hela huvudet och jag kan bara äta flytande föda. Har tagit ipren så det känns lite bättre, men det gör fortfarande ont :(
Tog en drick yoghurt till middag, men det var asgod så det gör väl inte så jätte mycket.. Klämde i mig en macka också, men aj så ont det gjorde. Var tvungen att klaga lite. Men som jag sa, all kärlek till mina vänner <3

söndag

Min helg har varit bra. Den är ju inte slut än men söndag brukar vara slappdag.
Jag har hunnit med att träffa Josefin, Sova hos kalle, träffa Hanna och igår kväll följde jag med Emma och tävlade, det var roligt faktiskt.
Något jag däremot inte har "hunnit" är att skriva musik uppsattsen, åh, jag är bäst på att skjuta upp allt i sista sekund. Men söndagar är ju pluggdagar så får väl göra den idag.
Grattis till Emma och Johanna som vann streetdance igår, ni är bäst!

-

Är hundvakt åt sjukt söta hundar ;)

Lördag

Jag läste nyss min gamla blogg nyss. Jag skrev den när jag var 13, och jag skrev i princip allt i bloggen, jag fattade inte att man kanske censurerar vissa saker som man gör nu. Nu vill jag aldrig skriva något om mitt privatliv i bloggen. Jag vill inte ens skriva att jag mår dåligt över något. Det känns pinsamt och som om man söker uppmärksamhet.
Men jag var så liten men förstog ändå så mycket.
Jag mådde otroligt dålig under en tid då och mycket var om min pojkvän. Jag undrar om en kille vet hur lätt han sårar en tjej som har fallit för honom.
Det känns också som att man hade tid med så mycket mer då, jag kände mig aldrig stressad då. Nu är jag jämt stressad, nästan. Men det kan bero på att jag både rider mycket mer nu och att vi har sjukt mycket läxor i skolan. Jag ska nog börja blogga mer om livet och så, som Jennifer sa idag. Det kommer bli så kul att läsa när man blir äldre!

RSS 2.0