Svenne

jag mår lite dåligt.. Men tanke på mitt förra inlägg. Livet är så jävla orättvist och jag förstår inte varför. Det är det vi inte har någon kontroll över som gör oss som räddast döden etc.
E
Menmen något lite roligare nu då, Jag sa till min lillebror idag att han troligtvis kommer att bli en riktig svenne när han blir vuxen och att han förmodligen skulle åka till Kreta en eller två veckor varje sommar.. Och vet ni vad han svarar? Jag sa det för att retas för att han aldrig vill göra någon förändring i sitt liv.. Men han svarade
E

"Ja det är klart, man badar på dagen sen fixar man sig på hotellet och går ut och äter, sen sitter man vid vattnet på kvällen och håller om sin tjej, sen gör man om samma prosedur nästa dag i två veckor"
E

Haha, kan man bli mer svensk eller?
Jag är stolt att komma ifrån sverige med tanke på att det bor många snygga personer här, åker man utomlands så hittar man ingen snygg person, jag lovar. Eller självklart beror det väl på vad man har för smak, men folk i andra länder lyckas alltid ha på sig så otroligt fula kläder.. Men vi svenskar är oxå så tråkiga..
E
Några typiska svenne grejer är att man drar alla över en kam och säger att "kineser är ju dumma i huvudet", så jävla drygt.. sen så har vi en tendens att aldrig vilja ändra på något i våra liv.. Äter vi lunch kl.12 så gör vi det, Handlar vi på ica maxi så gör vi det! Haha, kanske inte det med att äta kl.12 men det är faktiskt typ så.
E
Men jag vill inte dra alla över en kam och säga att alla svenskar beter sig så, men är man en riktig svenne så beter man sig mest troligt så.

Cancer

Jag tänkte skriva ett inlägg imorse, men jag hade inget att skriva om. Men tro mej, det har jag nu.
S
Min telefon ringde nyss, det var Josefin och hon berättade för mej något otroligt hemskt.. Hennes moster har sedan länge haft cancer, men läkarna har vart ganska positiva.. Men nu så ska de sluta med behandlingen, för den fungerar inte.. Och hon kommer dö.
Det är nu man slutar tro på gud, för om han fanns skulle han då tillåta detta? Ta ifrån någon en fru och en Mamma till två tonnåringar.
S
Ibland får man bara acceptera att folk dör, för vi kommer alla att göra det en dag, men det är svårt att acceptera att någon som inte alls har åldern inne för att dö ska dö. Jag får acceptera att min farmor dog, hon var gammal och hade genomgått svåra operationer i sitt liv.
Men jag kan inte förstå, jag vill inte tro att det är sant. Jag bara tänker, tänk om det vore min mamma? Jag skulle inte klara det, på allvar.
Men vad ska Josefins kusiner göra annat än att acceptera det? De har inget val, och det har inte jag heller.
S
Jag har ett minne av Josefins moster, när jag var där på en släktträff med Josefin en gång så var hon den ända där som sa hej till mej och var trevlig mot mej, de andra kollade lite konstigt på mej och då kände jag mej obekväm. Det var förra gången jag träffade henne, den 10 maj 08. Vilket minne jag har :s.
S
Jag ska ringa Josefin om en timme kanske och prata lite, jag tycker så jävla synd om henne och hennes släkt, tänk hennes mormor, att få se sin egen dotter dö, och hennes mamma och morbror, Det är ju deras syster.
Fyfaan vad jag hatar döden!

blablablabla

Ibland ljuger folk, och ibland sviker de, ibland så får de dej att vilja skrika och kasta saker i väggen. That's it.

Here we go, here we go again.

Nej, för mitt hår vill jag inte se i spegeln.. Jag tror inte jag ska berätta hur det ser ut heller.. Men jag ska nog gå till frisören idag. Ska boka tid så fort de öppnar.
För man undrar ofta vad lycka är. Och alla vill vara lyckliga. Och alla undrar vad man vill göra med livet. Jag gillar Robbie Williams låt "Boddies" i refrängen som går
All we’ve ever wanted
Is to look good naked
Hope that someone can take it
God save me rejection
From my reflection,
I want perfection
I wan't perfection. När vi tänker på våran framtid, alltså vi som är typ barn. När man tänker på sin framtid, hur ofta tänker man då på alla räkningar man måste betala? Nej klart att alla ser perfektion på olika sätt. Vissa kanske vill gifta sig med en rik man och flytta till USA, medans andra vill bo ute på landet med en söt familj!
Men grejen är att vi tänker bara på drömmen vi har, och den för oss är perfektion.
Men det finns inget som är perfektion, vi tror ofta att uppnår man sin dröm så blir man lycklig. Vi vill ofta tro på "happy endings". Man kan nog inte vara konstant lycklig..


tröött

Tack Johanna för den fina designen!
Det är alltid mycket roligare att blogga med en fin design.
Y
Men i alla fall så var jag jätta trött igår.. Jag sov typ hela dagen, utom när jag red.
Men på natten tills igår då så vaknade jag och hade hjärklappning och mådde jätte illa. Jag trodde verkligen att jag skulle spy, men det gjorde jag inte! (som tur var).
Men jag kunde inte somna om i alla fall.. usch, det var hemskt.
Y
Men idag så ska jag rida kl.12, jag har ridlektion. Sen ska jag träffa Josefin, som jag inte har träffat på jätte länge.. Men det ska bli kul.

bläää

Jag hatar att vara avundsjuk, det får mej att hata folk.

Blev utmanad av Johanna :)

1. Vad heter du: Elin

2. Ett ord på fyra bokstäver: Elin?
3. Flicknamn: Emmelie
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: E
7. Klädesplagg: Evisu - byxor :P
8. Mat: Ekollon?
9. Sak i badrummet: Emla - plåster?
10. Plats/stad: Ekeby
11. En orsak att vara sen: eeeh, jag försov mej.
12. Något man skriker: EEE
13. Film: Ett småkryps liv
14. Något man dricker: En stor stark :)
15. Band: Electric banana band
16. Djur: Ekorre
17. Gatunamn: El gatan
18. Bil: El bil ;D
19. Sång: Emergency Room <33333333

D:

Jag delar upp inläggen i stycken, men det verkar inte fungera. Bloggjävel.

Underbara människor

För det gäller att fokusera på rätt saker.
Jag tror inte att det handlar om att må bra eller dåligt i livet. (i stora drag) Det handlar nog snarare om att fokusera på rätt saker, de bra.
tro på dig
Det handlar om att man bäddar sin egen säng, för någon annan skulle bara bädda den slarvigt.
Okej, jag ska spotta ut orden ur munnen nu men haha, Fokusera på de bra sakerna i ditt liv, nu till exempel är det en händelse där jag kan fokusera på det positiva eller det negativa.
Skulle jag tänka på de negativa tankarna kan jag lova er att kvällen skulle sluta med att jag låg och grät, Hahah.
tro på dig
hahah, förresten så har det i stort sätt vart en underbar dag. Jag och Agnes har ett bidrag till lilla melodifestivalen :s. (skämt för er som inte förstår)
tro på dig
Sen så vill jag bara säga tack till alla underbara människor. Sånna människor som inte behöver säga snälla saker alls, men gör det ändå. Jag kan inte skriva om vad jag menar här, men det är nästan så att jag börjar gråta.

Get down down

OKej, nu börjar jag. Och jag har denna design tills jag hittar en ny/får en ny ;)
Jag tänker så otroligt mycket hela tiden, och den här bloggen kommer inte handla mycket om vad jag gör och så, för när jag skriver det tappar jag lusten att blogga. Så den här bloggen kommer handla om mina tankar.
Runaway love
När är man säker? Är man säker någonsatns? Kan man räkna med någon?
Jag tror inte att man kan räkna med någon som man inte har naturliga band till, som familj. Men man kan ju inte heller alltid räkna med sin familj, eller jag räknar nog alltid med min familj. Jag har en underbar familj btw. Men alla kan ju inte det och det är svårt för mej att föreställa hur det är, jag kan känna mig vilsen och bortglömd ibland men hur känner sig då en person som inte kan räkna med sin familj till 100 %?
Runaway love
Anledninger till att jag inte säger att man kan räkna med någon annan än sin familj är att vad som helst kan hända, saker som man inte tror kan hända, eller får hända.
Men det mest irriterande i hela världen är när folk tror att de kan anpassa världen efter dem själva. Och något som är värre är när andra accepterar det. Jag hatar när folk som inte har rätt att bestämma över mej gör det, det har jag alltid gjort, jag kan anpassa mig efter folk om det behövs, men jag tänker aldrig nånsin göra som folk säger till mej bara för de passar den personen bäst.
Men grejen är den att det är just det jag har gjort när jag var liten, jag var för rädd att säga ifrån. Men jag har lärt mig något av det nu.
Runaway love
Nej nu ska jag plugga so.

Elin

Ska snart börja blogga igen, måste bara fixa en design först ;)

RSS 2.0