det finns inget att hämta

jag är tom, det finns inget att hämta. Svart, det finns inget att ta. Det är borta, allt som gick och ta är taget, allt som gick att ge är gett. finns ingen mening, ingen lust, ingen glöd. du ger förhoppningar för att sedan krasa dem i bitar. du lurar och du ljuger, du tar utan att ge, du suger. det är solklart

Me myself and I

Me myself and i is all i got in the end.
And it ain't no need to cry
Ja det är snant, haha. Men så är det, det finns ingen tid till att inte vara nöjd med dej själv, det gäller att vara sig själv hela tiden, du ska inte behöva anpassa dej för att folk ska tycka om dej. andra får välja om de ska acceptera dej som du är eller inte. och gör de inte det så är det deras problem, inte ditt. Man behöver faktiskt inte vara omtyckt av alla i världen, och jag kan nästan lova att det finns folk som accepterar och älskar dej för just den du är. För om du anpassar dej för att bli omtyckt av någon är du omtyckt på riktigt då? För den du är på riktigt?
And it ain't no need to cry
Och det finns ingen anledning att skada sej, för du är den enda som du kommer att behöva dras med i hela ditt liv. Det är dumt att skada något som du alltid får behålla, något som är fint och värdefullt.
And it ain't no need to cry
Nu ska jag sluta  predika.  Puss

HEJEHJEHEJEHEJ

Det var länge sen jag skrev.. Men whatevva.
jag har tänkt lite på det här med makt och de, vi alla har makt, olika mycket. Men vi har alltid makten att få en anna människa att må bra. Tänk vad mycket snällt man kan göra och så många människor som vinner på det. Man mår bättre om man ger en person en komplimang, man mår kanske bra för att man vågade, men mest tror jag det är för att man har gjort en annan människa glad, Vi har makten att göra andra glada.
Sen så tror jag också att man får vad man ger. Och det värsta som finns (nästan) är när man inte får vad man har gett, tänk att du alltid bjuder på godis och när du väl frågar om du får smaka av en person som du brukar bjuda säger nej. Då är det som att allt man gjort är förgjäves.. Eller det känns som att personen man bjöd från början inte blev glad, och det är en anledning till att vi ger, för att få folk att bli glada. Och då känns det så sårande när personen inte ger tillbaka, blev han/hon inte glad?

<3

RSS 2.0