<3

Jag bara tänker på allt som har hänt, hur det vi såg som vardag för tre år sedan har förändrats och blivit hur våran vardag är idag. Sånt som man aldrig trodde skulle hända har hänt, och det man bara kunde drömma om inträffar.

Jag blir lite handikappad och kommer inte till skått med något när jag tänker på mitt liv. Jag tänker inte bara på alla bra stunder, som när jag var i USA, när vi fick vår studsmatta, när jag fick Evert, alla gånger jag har vart hemma och umgåtts med min familj, när jag och Kalle blev tillsammans osv.

Jag tänker på när mina föräldrar skildes, något som jag då såg som en katastrof idag ser som något jätte bra. dåliga incidenter kan även utvecklas till bra saker.
Jag önskar att min Farmor var vid livet, jag skulle vilja prata om så mycket med henne. Jag skulle vilja prata om min skolgång, för jag vet att hon tyckte det var intressant. Hon var nog världens bästa farmor utan att överdriva. När jag skulle födas så var hon, farfar och farmors syster uppe i deras stuga i jämtland och när pappa ringde upp dit kl.02.00 på natten och sa att de skulle åka in till sjukhuset och lilla jag skulle födas så slängde farfar och farmor ner sin packning i väskorna och satte sig i bilen och körde 8 timmar i streck hem, bara för att träffa mej.
Jag älskade när farmor berättade den historien för mej, jag lovar att jag har bett henne berättat det minst 20 gånger, och lika många gånger har hon berättat den
Saknar min farmor otroligt mycket och det finns inte så mycket jag kan göra åt detheller.. Men jag har ju min farfar och det finns ingen bättre farfar, tro mej. Han harverkligen alltid ställt upp, ringer man och frågarom han kan skjussa en till nått ställe för att man behöver skjuss ställer han verkligen alltid upp!

<3

RSS 2.0