Love ain't nothing you can take

Fredags var verkligen askul. Ler när jag tänker på det, Tack till alla! <3
Det är ju lagom jobbigt att hag int vet hur man fixar att texten kommer i stycken. Men får fråga någon smart vän om hur man gör. Jennifer visste och skulle förklara.. Men jag kommer inte ihåg.. Haha, aja!

Livet går hela tiden upp och ner. Har haft en superbra helg tills halva lördagen. Ska ju nämligen tävla igår men igår vart min häst sjuk. Har fan sett fram emot att tävla. Men efter lite om och men så ska vi åka dit och försöka ändå idag. Han har ingen feber eller så bara hostade. Men han hade hostat mindre nu och han kommer få ta det lugnt i veckan. Men iaf, jag är verkligen en sån person som ser hela världen går under när något sånt här händer. Jag skulle kunna sitta hemma i soffan och gråta i tre timmar på allvar.
grejjen är att jag inte har kontrollen längre. Jag kan inte göra min häst frisk genom att knäppa fingrarna eller så. Är han sjuk så är han. Skulle det vara jag som var sjuk skulle jag rida ändå och skita i hur jag mådde. Men jag kan inte göra så mot Evert. Jag kan ju inte tvinga honom att jobba om han är sjuk. Men som sagt. Han mår mycket bättre idag!

Men jag tror att man måste se framåt (stavning?) Mot något som gör en glad. Eller tillbaka på något som gjorde en glad. Man måste lära sig att fokusera på bra saker. Jag ska ju tävla om två veckor igen osv. För jag tror att man kan välja om man ska må bra eller inte. Antingen så ligger man i soffan och gråter och tänker på allt dåligt, eller så mår man mycket bättre och fokuserar på att man slutar nian snart?

Alltid så går det ju inte att inte må dåligt. Dör någon t.ex. ska man ligga i soffan och gråta.
2010-04-25 @ 11:50:00 Permalink Mina Tankar Kommentarer (4) Trackbacks ()


hej

Jag har tappat lusten att blogga lite, eller jag tänker ut värsta inlägget i huvudet sen när jag väl har loggat in på blogg.se så ba "palla skriva".. Aja, jag har inga bilder på den här datan heller.. Men nu vet ni att jag lever iaf! :)
2010-04-17 @ 09:23:11 Permalink Mina Dagar Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0